Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
jantrajoga
najava
naslovna
naslovna-grid
norbu
novosti

Dzogćen komuna Srbija

Novopridošli

Polazna tačka za praktikovanje Dzogćena je primanje ’’Direktne Transmisije’’ od Učitelja. ’’Direktna Transmisija’’ je način pomoću koga nas Učitelj direktno uvodi u pravu prirodu našeg uma : naše prvobitno stanje ili rigpa ( na tibetanskom). Idealno , najbolje je primiti ’’Direktnu Transmisiju’’ lično od Učitelja ,ako prisustvujete povlačenju, ali pošto to u današnje vreme nije uvek moguće , Rinpoće takođe daje ’’Direktnu Transmisiju’’ preko Interneta. Tri puta svake godine , na određene godišnjice po Dzogćen kalendaru Ćogjal Namkhai Norbu daje direktnu transmisiju Guru Joge neophodnu za početak praktikovanja.

Rinpoće je u početku imao ideju Transmisije preko web-a zbog toga što je želeo da omogući novopridošlima da započnu praktikovanje Dzogćen Učenja ,koje im je preneo, bez potrebe da ga lično sretnu. Međutim, novopridošli , koji žele da učestvuju u Direktnoj transmisiji treba da budu ozbiljno zainteresovani za Dzogćen Učenje i da nastoje da u budućnosti prime Učenje lično od Ćogjal Namkhai Norbua. Pošto prime Transmisiju, takođe treba da pokušaju da praktikuju i sarađuju sa Sangom Međunarodne Dzogćen Komune Ćogjal Namkhai Norbu Rinpoćea.

Imamo veliku sreću što možemo da slušamo u webcast-u mnoga predavanja koja se održavaju širom sveta. Neka predavanja u webcastu su otvorena (open) za sve, a takođe postoje i ograničena (restricted, closed) samo za članove. Da saznate više o učestvovanju u ’’Direktnoj Transmisiji’’ i Webcast-u– molimo pogledajte : www.shangshunginstitute.net/webcast/video.php

ili kontaktirajte vašeg lokalnog regionalnog predstavnika.

Vebkast uživo:

Novosti:

Scroll Up