GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
jantrajoga
najava
naslovna
naslovna-grid
norbu
novosti

Dzogćen komuna Srbija

Novopridošli

Polazna tačka za praktikovanje Dzogćena je primanje ’’Direktne Transmisije’’ od Učitelja. ’’Direktna Transmisija’’ je način pomoću koga nas Učitelj direktno uvodi u pravu prirodu našeg uma : naše prvobitno stanje ili rigpa ( na tibetanskom). Idealno , najbolje je primiti ’’Direktnu Transmisiju’’ lično od Učitelja ,ako prisustvujete povlačenju, ali pošto to u današnje vreme nije uvek moguće , Rinpoće takođe daje ’’Direktnu Transmisiju’’ preko Interneta. Tri puta svake godine , na određene godišnjice po Dzogćen kalendaru Ćogjal Namkhai Norbu daje direktnu transmisiju Guru Joge neophodnu za početak praktikovanja.

Rinpoće je u početku imao ideju Transmisije preko web-a zbog toga što je želeo da omogući novopridošlima da započnu praktikovanje Dzogćen Učenja ,koje im je preneo, bez potrebe da ga lično sretnu. Međutim, novopridošli , koji žele da učestvuju u Direktnoj transmisiji treba da budu ozbiljno zainteresovani za Dzogćen Učenje i da nastoje da u budućnosti prime Učenje lično od Ćogjal Namkhai Norbua. Pošto prime Transmisiju, takođe treba da pokušaju da praktikuju i sarađuju sa Sangom Međunarodne Dzogćen Komune Ćogjal Namkhai Norbu Rinpoćea.

Imamo veliku sreću što možemo da slušamo u webcast-u mnoga predavanja koja se održavaju širom sveta. Neka predavanja u webcastu su otvorena (open) za sve, a takođe postoje i ograničena (restricted, closed) samo za članove. Da saznate više o učestvovanju u ’’Direktnoj Transmisiji’’ i Webcast-u– molimo pogledajte : www.shangshunginstitute.net/webcast/video.php

ili kontaktirajte vašeg lokalnog regionalnog predstavnika.

Vebkast uživo:

Novosti:

Scroll Up